Μιλώντας για την εταιρία «Παπαδημητρίου Εμμ. Α.Ε.», έχει ενδιαφέρον να αναφερθούμε σ’ ένα ταξίδι που έκανε στις Η.Π.Α ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Μανώλης Παπαδημητρίου, το 1982. Κατά τις επισκέψεις που έκανε σε μπαρ ξενοδοχείων και ανεξάρτητα, παρατήρησε ότι η διάθεση των αναψυκτικών δε γινόταν με τον έως τότε γνωστό τρόπο στην Ελλάδα (με μπουκάλι ή κουτί ή και με τα κλασικά ογκώδη Post-Mix), αλλά με άλλο σύστημα, τύπου «πιστόλι» που ήταν τοποθετημένο πάνω στον πάγκο του μπαρ και απλούστευε πολύ την διαδικασία.

Το ερέθισμα ήταν αρκετά προκλητικό για τον καινοτόμο επαγγελματία, ο οποίος αξιολογώντας το σωστά, αποφάσισε να το εφαρμόσει και στην Ελλάδα και να αλλάξει τα έως τότε δεδομένα. Με τον τρόπο αυτό, η Παπαδημητρίου Εμμ. Α.Ε. έγινε η πρώτη εταιρία που έφερε στην Ελλάδα και εφάρμοσε το Post-Mix με πιστολάκι και συσκευασία Bag-In-Box.

H Παπαδημητρίου Εμμ. Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρία που έφερε στην Ελλάδα και εφάρμοσε το Post-Mix με πιστολάκι και σε συσκευασία μιας χρήσεως Bag-in-Box