Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από μία πετυχημένη καριέρα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ρόδου ως προσωπάρχης, τον Νοέμβριο του 1981 σ’ ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική είδα ότι η διάθεση των αναψυκτικών για long –drinks και cocktails γινόταν με πιστολάκι και όχι  με τον κλασικό τρόπο που ήξερα εγώ δηλαδή μπουκάλια επιστρεφόμενα. Το ερέθισμα ήταν τόσο έντονο που απoφάσισα ερχόμενος πίσω στην Ρόδο να δηλώσω παραίτηση από το ξενοδοχείο που εργαζόμουν για να αρχίσω ένα δύσκολο αλλά πολύ ενδιαφέρον ταξίδι στο χώρο που με εντυπωσίασε, το post-mix.

Ξεκινώντας από ένα χώρο 60 τ.μ. στην Ρόδο έκανα τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα απευθυνόμενος σε παλιούς φίλους και συναδέλφους από την προηγούμενη δραστηριότητα μου στα ξενοδοχεία.

Με το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατορθώσαμε να φθάσουμε στο σήμερα με ένα υπερσύχρονο εργοστάσιο μπύρας 7000 τ.μ. καλυμμένων  χώρων και σε έκταση 35000 τ.μ. 85 άτομα προσωπικό και πάνω από 50 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο .

Διαθέτουμε τα αναψυκτικά με την ονομασία «ΔΡΟΣΙΑ» και σε συσκευασία για Post –mix (cola-cola light-lemon-lime-orange-tonic-για αναψυκτικά)
Post mix(pineapple-orange- apple-grape fruit χυμοί για πρωινά) και έτοιμα προϊόντα σε συσκευασίες 0,330lt-0,500lt-1,5lt για όλες τις γεύσεις.
Η κορωνίδα  της εταιρείας μας είναι οι μπύρες “MAGNUS” lager “MAGNUS WEISS” και η “KNIGHTS BEER OF RODOS” σε συσκευασία σε φιάλες των 0,330lt και 0,500 lt και τέλος βαρέλια 30 lt και 50lt

Με όπλο την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την εμπειρία μας, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Είμαστε υπερήφανοι που πολλές άλλες εταιρείες στην Ελλάδα, προσπάθησαν και προσπαθούν να μας αντιγράψουν σε όλες μας τις κινήσεις.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

Εμμανουήλ Παπαδημητρίου